Categories:

A legapróbb csöppségtől a serdülőkorba lépő nagyobbacska gyerkőcig, mindenki megtalálja kínálatunkban a maga számára megfelelő játékokat. Vásárlóink igény és tetszés szerint, többféle típusú és anyagú hinta közül választhatják ki a legmegfelelőbbet. Bármelyikre is esik választásuk, az öröm és a kacagás garantált! A lurkók egyik legizgalmasabb, legkedveltebb játéka a hinta!
A színes vagy natúr, védőkerettel felszerelt vagy anélküli tányér és laphinták remek mozgásfejlesztő eszközök, melyek egyedül és társaságban is kitűnően játszhatóak, s a gyermekek életkorához illeszkedve egyaránt alkalmasak a fejlesztésre és nagyszerű játékélmények átélésére!
A nagyobb gyerekek pörögve, forogva, szórakozva és fejlődve élhetik át, s tanulhatják meg a sebesség változását, önálló szabályozását. Minden gyermek imádja ezt a szuper időtöltést! Nincs is más dolgod, mint megfelelő, biztonságos helyre rögzíteni csemetéd hintáját, és már jöhet is a repülés! Akár kültéren, akár beltéren használja a gyermek a hintát, az jótékony hatással van nemcsak hangulatára, de egészségére is, hiszen amellett, hogy a szem és kéz koordinációját fejleszti, az egész test izomzatát átmozgatja. Rendkívül fontos az is, hogy a hintázás nyújtotta vidám, kellemes élmények ellazító hatása oldja a feszültséget és segítséget jelent fáradhatatlanul izgő-mozgó gyermekeink felesleges energiáinak levezetésében is.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum