fürdőszoba

Egyre többen választják az otthonukba a beépített wc tartályt, mert nagyon modern hatást kölcsönöz a fürdőszobának.

Bizony akkor okozhat egy kicsit nagyobb fejtörést a tartály, amikor meghibásodik, hiszen mi biztosan nem fogjuk tudni megjavítani.

A legtöbben azt gondolják, hogy a beépített wc tartályok esetében csak a bontás jelenthet megoldást, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ugyanis ha a megfelelő szakembereket hívjuk a feladathoz, akkor igenis könnyedén orvosolható a probléma.

Egy jó wc szerelő pontosan tudja, hogy ilyen esetekben mi a teendő, és milyen szerszámokra lesz szükség. A cég már több mint 10 éve foglalkozik wc tartályok szerelésével és javításával, így biztosan a legjobb szolgáltatást fogják nyújtani a számunkra. Ugyanis nekik minden speciális szerszámuk megvan ahhoz, hogy a beépített tartályt nagyobb gond nélkül kicseréljék. Ugyanis ebben az esetben ez az egyetlen megoldás, hiszen pontosan így lettek kialakítva, hogy csak egy javító szett kelljen hozzá, amit a megfelelő szakemberek gyorsan ki is cserélnek. Így bontás és nagyobb anyagi kár nélkül is tökéletesen fog működni a tartályunk.

A szakembereket éjjel és nappal is hívhatjuk Budapest területén és környékén, így bármikor számíthatunk rájuk, ha szorult helyzetben találnánk magunkat a fürdőszobában.
Természetesen a hagyományos wc tartályok javításához is kérhetjük a segítségüket, hiszen bár könnyűnek tűnik a probléma megoldása, azért jobb, ha hozzáértőkre bízzuk, mert ha valamit nem jól csinálunk, akkor el is áztathatjuk a fürdőszobánkat.

A Wc tartályok esetében két fő probléma szokott felmerülni a meghibásodás során, ezért nem nehéz felismerni a bajt.

Az egyik gond a leeresztő szelep lehet, a másik pedig betöltő szelep, amiket egyszerűen csak ki kell cserélni, és a probléma máris megszűnik.

Sokszor csak onnan vehetjük észre, hogy baj van a wc tartállyal, hogy akkor is tölt, amikor nem használtunk vizet, vagy éppen folyamatosan szivárog a víz a wc csészébe. Mindkét esetben szelep cserére lesz szükség, ezért ne halogassuk sokáig, hanem minél hamarabb hívjuk ki a szakembereket.
Egy óriási nagy tévhit, hogy a wc szerelés vagyonokba kerül, ugyanis a cég fix és kedvező árakkal dolgozik, így biztosan nincs mitől tartanunk, ezért keressük őket bizalommal.
A kapcsolat felvétel is nagyon könnyű a céggel, hiszen éjjel és nappal is kereshetjük őket telefonon, vagy ha jobban szeretjük az írásos megkeresést, akkor emailben is kereshetjük őket.

Gyakran nem is a tartállyal van a gond, hanem egyszerűen a lehúzó gomb nem akar működni, vagy éppen nem akar visszamenni a helyére. Ebben az esetben nem feltétlenül kell szakembert hívnunk, hiszen sokszor csak az alkatrészek szétcsúszása okozza a problémát. Így csak annyi teendőnk van, hogy újra összeillesztjük a szétcsúszott alkatrészeket, és a gomb újra tökéletesen fog működni.

Természetesen teljesen mindegy, hogy beépített vagy hagyományos wc tartályunk van, mert a profi szerelőkre minden esetben számíthatunk. Munkájukra nagyon igényesek, így biztosan elégedettek leszünk, ezért keressük őket bizalommal.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum