Betoncsiszolás

A padlókkal szembeni egyik legfontosabb elvárás az időtállóság és strapabíróság, hiszen javításuk, vagy felújításuk igen költséges, legyen szó bármelyik típusról is.

Ebben a tekintetben a minőségi csiszolt betonpadlókkal nem vetekedhet semmi, hiszen élettartamuk tulajdonképpen végtelen, és könnyedén elviselik a nagymértékű terhelést is, legyen az nagy gyalogosforgalom vagy akár járművek súlya. A padlóburkolat sohasem szorul javításra, mivel gyakorlatilag nincs, ami tönkremehetne. A padlók a mindennapi élet meglehetősen lényeges részének számítanak, hiszen mindig szem előtt vannak, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néznek ki. Napjainkban, a modern betonpadlók már nem csak raktárakban vagy gyártó üzemekben jelentenek ideális választást, hanem kereskedelmi létesítményekben is.

Sőt, az Epo-trend Kft. Husqvarna Superfloor padlómegoldásai megállják a helyüket a legigényesebb otthonokban is.

Alapvetően minimalista, letisztult eleganciát sugároznak; megjelenésük testreszabható, ráadásul akár festhető is.

A Superfloor padló kialakítása időtakarékos, mivel nincs szükség semmilyen fedőanyagra, csupán betonra, ami jellemzően már egyébként is rendelkezésre áll a legtöbb épület esetében.

Betonpadlóink nem csak idő, de költséghatékonyak is. Kialakításuk nem csupán kevesebb munkát és anyagot igényel, hanem hosszútávon is spórolnak, hiszen rendkívül masszívak és erősek, ezért nagyon valószínűtlen, hogy valaha is költeni kell a javításukra.
Környezetkímélő padlómegoldásaink természetes anyagok felhasználásával készülnek, nem termelnek port, továbbá a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is kifogástalanul megfelelnek.

Husqvarna Superfloor padlóink négy különböző koncepcióban érhetőek el, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes választást. Jelenleg a legnépszerűbbnek a Platinum számít, ami egy igazi, terazzo hatású padló, teljesen látható kővázzal, és kivételes kopásállósággal. A Silver mindössze annyiban különbözik a Platinumtól, hogy a kevesebb polírozási lépés miatt a felület matt hatású.

A harmadik típus a Gold, ami leginkább egyenletes és sima felületek szebbé tételére alkalmas. Olyan helyiségekben, ahol a padló nincs túl nagy terhelésnek kitéve, a Bronze ideális választás, mivel kopásállósága valamivel kisebb a többi típusnál.

Fontos megjegyezni, hogy a fényes felületű padlóink semmivel sem csúsznak jobban, mint a kevésbé fényesek; ha a csiszolt betonpadló csúszós, az a rajta található víz vagy szennyeződés következménye.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum