gree klima

Mivel több, mint húsz éve nem csupán forgalmazzuk a légkondicionáló készülékeket, hanem szervizeljük és javítjuk is őket, mára rendkívül pontos képpel rendelkezünk arról, melyik klíma típusokat érdemes elkerülni, és melyek azok, amik évekig, sőt, évtizedekig működhetnek kifogástalanul a kellő odafigyeléssel.

Megvannak a kedvenc márkáink, amikkel szívesebben dolgozunk; gyakorlatilag száz százalékos biztonsággal kijelenthető, hogy egy Gree, vagy Windex klíma jobb választás, mint a bevásárlóközpontok kétes minőségű, gyakran noname készülékei.

Klímaszerelésben, karbantartásban, illetve javításban Keszthely és Hévíz 50 kilométeres körzetében állunk ügyfeleink rendelkezésére, azonban tevékenységi körünk nem merül ki ennyiben; légkezelőket is forgalmazunk és szervizelünk, továbbá vállaljuk a konyhai elszívók tisztítását és légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálatát különleges, elektromos működtetésű gépparkunk segítségével.

Cégünk évek óta együttműködik az észak-olasz Windex Groppal, aminek köszönhetően Magyarországon kizárólag tőlünk vásárolható

Windex hőszivattyú, Windex hőleadó, fan-coil és folyadékhűtő. Hőszivattyús technológián alapuló megoldásaink a legmagasabb minőséget képviselik, és kiemelkedő komfortérzetet biztosítanak, miközben az elektromos energiával spórolva megfelelnek a környezetkímélő, úgynevezett „zöld épületek” elvárásainak is.

Folyadékhűtőket kínálunk kereskedelmi és ipari létesítmények mellett magánlakásokba is; termékpalettánk 5kW-tól egészen 1MW-os teljesítményig terjed. A folyadékhűtőket nem egyszerűen forgalmazzuk; képesek vagyunk az eszközök belső felépítését és vezérlését ügyfeleink igényeihez alakítani. A folyadékhűtők nem csupán hűtésre alkalmasak, hanem a komforttér fűtésére is. Mivel a hűtés során nagy mennyiségű hő szabadul fel, gyakori kérés, hogy ez a hőenergia se menjen kárba.
Kérjen tőlünk ajánlatot még ma, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. Pontos árat csupán a helyszín felmérése után tudunk mondani, mivel minden épület más jellemzőkkel bír, azonban helyszíni felmérésünk ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum