költöztetés

Teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cégünket immár több, mint egy évtizede hoztuk létre azzal a céllal, hogy magas minőségű szolgáltatásainkkal, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal és megfizethető árainkkal a magyar költöztetői piac üde színfoltja legyünk.

Egy költözés mindig komoly változást jelent, és mi azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobban megkönnyítsük azt.

Az elmúlt évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, aminek köszönhetően országos költöztetőkből nemzetközi költöztetőkké váltunk. Ez azt jelenti, hogy nem számít, hogy a költöztetés Budapest vagy épp Stockholm területén megy végbe; számunkra a távolság már nem akadály. A kontinens bármelyik településéről elköltöztetjük bárhová.

Lakások mellett irodák, gyártelepek és üzemek költöztetésében is rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk, hiszen minden évben több tízezer négyzetméternyi irodát költöztetünk. Éppen ezért jól tudjuk, hogy az iroda költöztetés egyedi kihívásokkal jár. Mivel egy munkahelyről van szó, ami nem állhat le feleslegesen napokra vagy hetekre, mindennél fontosabb a hatékonyság és a gyorsaság. Emellett a különböző informatikai eszközök és más berendezések is szállítása is fokozott odafigyelést kíván, de munkatársaink arra is figyelnek, hogy az út során az iratok se keveredjenek össze; így az irodai munka a lehető leghamarabb folytatódhat. Hogy a fuvar költséghatékony és gördülékeny legyen, elengedhetetlen a helyszíni felmérés.

Ez nálunk teljesen ingyenes, és arra szolgál, hogy meghatározhassuk, hogy gépjármű flottánkból melyik teherautónk a legalkalmasabb az adott munkára, illetve, hogy mekkora csapattal érdemes kiszállnunk a helyszínre.

Ez azért fontos, mert a kelleténél nagyobb brigád esetén magasabb az óradíj, míg ha túl kevesen vagyunk, a fuvar feleslegesen elhúzódik. A helyszíni felmérés során leltárba vesszük a különösen nehéz tárgyakat, például a páncélszekrényeket is, amik mozgatása külön szervezést igényel. Teljes körű szolgáltatást végzünk, tehát a bútorok és más berendezési tárgyak szakszerű szerelését is elvégezzük.


Hasonló cikk: Városon belül sem könnyű a költözés


Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum