kosaras emelő bérlés

Miután a ZÉGÉP megszüntette a kosaras emelők bérbeadását, Zala megyében kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az emelőgép kölcsönzés.

Cégünk székhelye a Zala megyei Alsópáhokon található.

Szolgáltatásunk igénybe vehető magánszemélyek, cégek és önkormányzatok által egyaránt. Miért vásárolna meg valamit milliókért, ha azt kedvezményes áron bérelheti is, amikor arra szüksége van?

A magasban történő munka során egy önjáró személyemelő óriási segítséget jelent, különösen olyan helyzetekben, amikor nem csupán vertikális irányú emelésre van szükség, hanem horizontális, oldalirányú kinyúlásra is, például családi házak tetőszerkezetének javítása vagy tisztítása, esetleg magas fák gallyazása során. Természetesen emellett rendkívül hasznos többek között építőipari munkák, műemlékvédelem, közvilágítás kiépítése, karbantartása vagy kéményjavítás esetén is.

Kosaras emelő bérlés előtt elengedhetetlen a munkaterület alapos felmérése (például talajviszonyok, épületek közötti távolság vagy szükséges emelőmagasság). Azt is figyelembe kell venni, hogy semmilyen emelőgép sem tud oldalirányba akkora mértékben kinyúlni, mint függőleges irányban, illetve a maximális emelőmagasság használatakor nem képes egyidejűleg a maximális horizontális kinyúlásra.
Amennyiben beltérben végzett munkát tervezünk, az eszköznek további szempontoknak is meg kell felelnie. Értelemszerűen a kosaras emelőnek be kell férnie az épületbe lehetőleg bontás nélkül.

Cégünk Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú gépe még szabványos méretű ajtókon is befér,

ezért ideális tornacsarnokokban, áruházakban, uszodákban vagy templomokban történő munkavégzésre is. Széles, gumiborítású lánctalpai nem tesznek kárt sem a padlóban, sem a füvesített részekben.

A hozzánk beérkező megrendeléseket időrendi sorrendben teljesítjük, emiatt kölcsönzési szándékát mindenképpen érdemes legalább néhány nappal előbb jeleznie felénk. A berendezést természetesen kizárólag képesítéssel rendelkező személy kezelheti. Rendkívül fontos a munka- és balesetvédelmi előírások maradéktalan betartása, illetve az előírt védőfelszerelések használata.

Különösen figyeljen a magasban történő munka során a magasfeszültségű vezetékek jelenlétére. Amennyiben rosszullétet vagy szédülést tapasztal, azonnal függessze fel a munkavégzést és hagyja el az emelőgépet. Ha Ön, vagy munkatársai esetleg nem rendelkeznek gépkezelői engedéllyel, akkor sincs probléma, hiszen képesek vagyunk tapasztalt kezelőszemélyzetet is biztosítani a berendezés mellé.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum