gravetti tehénistálló

Mik az elvárások egy jó tehénistállóval kapcsolatban?

Minden külső és káros hatás ellen védje meg az állatokat. Biztos menedéket találjon benne a tehén eső, zivatar, hó esetén valamint a nagy hideg, és a nyári meleg (hőség) ellen egyaránt védelmet nyújtson neki. A tehénistálló legyen világos és engedje be a napfényt.  A sötét, világosságot nem beengedő, a szellőzst nem megfelelően lebonyolító épület nem a korszerű tehéntartás helyszíne.

Vagyis segítse elő a tehenek egészséges tartását. Olyan helységet kell preferálni, ahol az állatokra nem csöpög a pára, a levegő megfelelő, tehát nem lebeg a por, hőségben az állatok nem izzadnak benne. Ne legyen huzatos sem! Ha ezek nem teljesülnek, akkor a tehenek nem egészséges tartása teljesül. Tiszta, száraz és megfelelően tágas legyen az istálló. A tehenek gondozójának megfelelő helyet biztosítson a biztonságos és hatékony munkavégzésre.

A teljesség igénye nélkül, az új istállókban jó ha van megfelelő számú és kialakítású önitató, etetőtér, etetőút, átjárók, kitrágyázó berendezés, éjszakai és nappali villanyvilágítás, tehenek hőleadását segítő ventilátor, bejárási-áthajtási lehetõség a keverő-kiosztó kocsi, almozó berendezés számára.

Gravetti tehénistálló a gyors és költséghatékony megoldás!

Ha a hagyományos és drága építés nem indokolt vagy nem lehetséges a Richel Shelterall tárolósátor rendszere gyorsan telepíthető és tartós megoldást jelenthet állatai számára. Nem szükséges betonozni, a talajra is felállítható közvetlenül, roncsolásmentesen szétszerelhető és áttelepíthető.

Felhasználás területei: tejelő tehénistálló, borjúnevelő épület, állatbeálló, állattartás.

A ponyvacsarnok készülhet zárt oromzatokkal szigetelt verzióban  vagy szigetelés nélkül, nyitott végekkel is. Kiválóan alkalmas húsmarhának, juh-kecske állomány részére. A mezőgazdasági sátor 27,5 méter hosszú és 10 méter széles.

Felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Amiben még tudunk segíteni: tárolás Gravetti módra – sátrak értékesítése, gépforgalmazás: állattartási gépek, erőgépek és adapterek, takarmányozási gépek, etetőkocsik, területkarbantartási gépek forgalmazása. Mobilút kialakítás, takarmányok értékesítése.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum