Categories:

A méhpempőt legelterjedtebb formában friss, illetve liofilizált változatban vásárolhatjuk meg. Árulnak a piacon, általában méhészek, egyre több webáruházban kapható, illetve gyógynövény vagy bioboltokban, de néhol még patikában is találkozhatunk vele. A friss méhpempőt minden esetben hűteni kell, erre azért kell fokozottan odafigyelni, mert abban az esetben, ha normál hőmérsékleten tartjuk, fokozatosan elveszíti jótékony hatásait. Arra mindenféleképpen érdemes odafigyelni, hogy milyenek a méhpempő tárolási körülményei. Fontos szempont, egyrészről az előbb említett hőmérséklet (5 C alatt kell tartani), óvni kell a fénytől, nedvességtől, és a fémmel való érintkezéstől. A liofilizált változatot nem kell hűteni, ugyanakkor ez a változat lehetetlen adalékanyag mentesen előállítani, így sajnos a természetes és csodálatos, egyedi anyagunkba belekerülnek olyan adalékok amik egyáltalán nem szükségesek a szervezetünk számára. A friss méhpempő nem tartalmaz semmiféle hozzáadott anyagot, ahogyan a méhész kiszedi a kaptárból és üvegekbe rakja, az úgy kerül a fogyasztóhoz. A méhpempő által egy kitűnő energibombához juthatunk hozzá, mely egyben méregtelenítő és immunerősítő hatásokkal is rendelkezik. Érdemes méhpempő vásárlás mellett döntenie.

Comments are closed

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum