Categories:

A hajhosszabbítás piacán manapság igen nagy választék áll rendelkezésünkre. Nagyon fontos, hogy mindig jó minőségű alapanyagokat válasszunk, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a drága pénzért megvásárolt póthaj mennyi ideig áll rendelkezésünkre. Nagyon fontos, hogy mindig olyan póthajakat válasszunk, mely mind minőségében, mind pedig szerkezetében nagyban hasonlítson a saját hajunkra. Minőségét tekintve a legjobb az európai haj, hiszen az európai nők mindent megtesznek annak érdekében, hogy hajuk egészséges legyen. Könnyen kezelhető, így a szakemberek is szeretnek vele együtt dolgozni, valamint a vendégek is kedvelik jó minőségének köszönhetően. Igaz, ami igaz, a jó minőségű európai haj valamivel drágább, mint társai, mégis érdemes többet áldoznunk rá. Amikor kiválasztjuk a megfelelő minőségű alapanyagot a hajhosszabbításhoz, azt is eldönthetjük, hogy milyen formában szeretnénk megkapni a hosszabbításhoz szükséges hajmennyiséget. Kérhetjük natúr hajat, ami még nincsen előkészítve, csupán fertőtlenítve. Itt fontos megjegyezni, hogy a póthaj fertőtlenítése nem ront a minőségén, és mindenképp érdemes elvégeztetni. Kérhetjük a választott hajat tincsezve, ami azt jelenti, hogy a hajat 10 grammonként tincsezve és keratinnal ellátva adják át számunkra. Kérhetjük tresszelve, ami a hajfelvarrásra van előkészítve. Ebben az esetben viszont mindenképp egyeztessünk az eladóval, hogy pontosan hogyan kérjük a tresszelést. Hogy minek is köszönheti az európai haj a minőségét az ápolásán kívül? Nagyon fontos, hogy milyen technikával vágták le eredi tulaja frizurájából. Általában copfban felkötve vágják le az eladni kívánt hajat, vagy esetleg szálirányonként. Ezek a jó minőségű hajak általában nincsenek szilikonozva, vagy elvékonyítva. Miután sor került a hajhosszabbításra, a jó minőségű haj nem gubancolódik és nem kócolódik. Nyugodt szívvel göndöríthetjük, dauerolható, vagy akár vasalhatjuk is. Természetesen nagyon fontos, hogy a jó minőség megtartása érekében folyamatosan ápoljuk és kezeljük.

Kiadó apartman
kiadó apartman
Archívum